کیان جزایری، مدرس پیانو

کیان جزایری

نوازنده و مدرس پیانو

کارشناسی ارشد موسیقی از دانشگاه هنر تهران

 

وی آموزش مقدماتی موسیقی را از سن هفت سالگی با ساز پیانو آغاز و سپس در آموزشگاه آزاد موسیقی دانشگاه هنر نزد اساتیدی چون آرش آرامش نژاد (پیانو)، علی باستانی نژاد (سلفژ و مبانی موسیقی)، سرکار خانم نازنین شفائی (پیانو) و محمود بالنده (عود و ردیف موسیقی ایرانی) به فراگیری جدی تر موسیقی پرداخت.

پس از آن با ساز تخصصی پیانو در رشته کارشناسی موسیقی در دانشکده هنر ومعماری  دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، وارد دانشگاه شد و در این دوره از دروس اساتیدی چون امیر صراف (پیانو) ، محمد فیروزی (عود و ردیف موسیقی ایرانی) آرش تیموریان (سلفژ ودیکته موسیقی) آرمان نوروزی (مقدمان فرم و تاریخ موسیقی) ، محمد رضا تفضلی (فرم موسیقایی و پلی فونی)، کیاوش صاحب نسق (فرم موسیقایی و کنترپوان)، دکتر حسن ریاحی (ساز شناسی وارکستراسیون)، وارطان ساهاکیان (هارمونی) و … بهره برد.

خارج از دانشگاه نیز هم‌زمان نزد شریف لطفی (سلفژ ومبانی آهنگسازی) ، امیر اسلامی (سلفژ، هارمونی، فرم و کنترپوان)، آرمان نوروزی (آشنایی با موسیقی معاصر) و به مدت ۲ سال نزد مسعود ابراهیمی (هارمونی و فرم) به فراگیری علوم موسیقی پرداخت.

پس از این دوره در دانشگاه تهران از وجود اساتیدی چون دکتر امین هنرمند و خانم دکتر سارا اباذری بهره بسیار برد و خارج از دانشگاه نیز نزد دکتر کیاوش صاحب نسق (موسیقی الکترونیک) و مهدی کازرونی (آهنگسازی و آنالیز موسیقی معاصر) به فراگیری اصول آهنگسازی پرداخت.

ایشان همچنین در رشته آهنگسازی و در مقطع کارشناسی ارشد روزانه، وارد دانشگاه هنر شد و در آنجا نیز از محضر اساتیدی همچون دکتر مجید تحریری (آهنگسازی و ارکستراسیون)، بابک پاکزاد (پیانو)، تقی ضرابی (ارکستراسیون)، دکتر عسگری (روش تحقیق) و … بهره برد.

همزمان با دانشگاه نیز به طور آزاد به تکمیل دانش خود در زمینه شناخت و برنامه نویسی موسیقی الکترونیک، نزد اساتیدی چون دکتر مجید تحریری (Csound) و سهراب معتبر (Max/Msp/Jittter) می پردازد.

در آبان ماه سال ۱۳۹۷ در پروژه آموزشی-پژوهشی ۹۸ به سرپرستی مهدی کازرونی، به عنوان آهنگساز انتخاب شده و به مدت حدودا ۷ ماه، در کنار کار روی قطعه دگرگون (برای سه‌تار،تار و سنتور) از محتوای آموزشی نشست‌ها و کارگاه‌های این دوره بسیار بهره برد. از اساتید این دوره میتوان به احسان خطیبی، ارسلان عابدیان، کاوه عظیمی، علیرضا فرهنگ، مهدی کازرونی، علی گرجی، نادر مشایخی و  محسن میرمهدی  اشاره کرد.

سپس نهایتا در کنسرتی به تاریخ ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ قطعه‌ی دگرگون در سالن موزه موسیقی توسط نوازندگان ارکستر مدرن یارآوا (مهدی جلالی،گلناز خلیلی و سهیل طباطبایی) به اجرا در آمد.

 

اجـــــــــراها و آثــــــــــــار

 

دگــــــــرگون: برای سه تار، تار و سنتور | نوازندگان ارکستر مدرن یارآوا | موزه موسیقی | ۱۳۹۸

وارونگی شماره ۱: برای ویدئو و اصوات الکترونیک | فستیوال موسیقی الکترونیک تهران | ۱۳۹۹

وارونگی شماره ۲: برای ویدئو و اصوات الکترونیک | با همکاری مریم نظری و نگار ذوالفقار | پروژه muvid-19 فرایبورگ آلمان|  ۱۴۰۰

منـــــــــسلخ: برای اصوات الکترونیک | فستیوال موسیقی الکترونیک تهران | ۱۴۰۰

 

ایشان سابقه تدریس پیانو، عود، سلفژ و هارونی در آموزشگاه های معتبر تهران را دارا می باشند.

ممنون از رأی دهی شما کاربر عزیز